Mediation: de kracht van neutraliteit

MfN register-mediator 

In 2009 ben ik gestart met de opleiding mediation. Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als advocaaat en bedrijfsjurist. Ik ben inmiddels gespecialiseerd MfN familie-mediator (o.a. echtscheiding, omgangsregeling, alimentatieberekening en verdeling of erfeniskwesties) en als zodanig geregistreerd in het kwaliteitsregister MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Tevens rechtbankmediator. Ook kunt u bij mij terecht voor arbeidszaken/
samenwerkingskwesties, zakelijk conflicten of burenconflicten en heb ik affiniteit met de gezondheidszorg.

Werken aan een oplossing

Als onafhankelijk en onpartijdig mediator help ik partijen bij het samen vinden van een oplossing van een geschil of conflict. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling die hoop geeft en weer perspectief biedt. Door neutrale begeleiding gaan partijen weer met elkaar communiceren en over oplossingen praten.

Naast mediation kunt u ook bij mij terecht voor juridisch advies.

Bent u op zoek naar een MfN register-mediator c.q. familie-mediator in de regio Cranendonck, Weert en Eindhoven, of zoekt u naar iemand die u voorziet van juridisch advies? Ik maak graag kennis om te zien wat ik voor u kan betekenen.